Hôtel Centre Plage

Descobreix el nostre Regió preciosa

Escapada a la Pyrénées Orientales

Situada al sud de França, la regió dels Pirineus Orientals és una autèntica joia, que ofereix una combinació harmoniosa de paisatges naturals impressionants i una riquesa cultural excepcional. Vorejada pel mar Mediterrani, aquesta regió és famosa per les seves platges de sorra fina i les seves petites cales pintoresques, on el blau blau del mar es barreja amb la resplendor del sol català.

Informació xifrat

$
0+

rutes de senderisme

+0km

carrils bici

+0km²

reserva natural marina

Ascensió del Canigó

Aquest massís, classificat com a Grand Site de France, ofereix excursions memorables per a tots els nivells. Els més aventurers poden intentar l’ascens al cim, amb la possibilitat de passar la nit en un refugi de muntanya.

0

metres d’altitud

Abadia de Saint-Martin-du-Canigou

Situada als vessants del mont Canigó, aquesta històrica abadia ofereix visites guiades per descobrir la seva història mil·lenària i la seva arquitectura notable.

Badia de Paulilles

Aquesta zona protegida, antiga seu de la fàbrica Nobel, és ideal per als amants de la natura, oferint passejades entre pinedes i vinyes, així com magnífiques platges.

Reserva natural marina de Cerbère/Banyuls

Un paradís per als amants del submarinisme, on explorar un món submarí ric en espècies animals i vegetals.

Llac de Bouillouses

Una ubicació d’alta muntanya impressionant, perfecta per fer senderisme, pescar, escalar o simplement gaudir d’un dia en família al llac.

Barranquisme al barranc del Llech

Per als amants de les emocions, el barranquisme en aquest conegut canó promet una experiència inoblidable.