Benvinguts a l'hotel Centre Plage

Abierto todo el año y con una ubicación ideal a pocos pasos de la playa principal, en el corazón de la animación veraniega y cerca del puerto deportivo (Port Argelès).

I per a les arribades?

Li donem la benvinguda tot l’any a partir de les 15h fins a les 20h.

Li agradaria arribar a la tarda o a la nit? No t’espantis ! Disposem d’un terminal interactiu que li permetrà accedir a la seva habitació (avisant-nos al matí per una arribada a primera hora de la tarda o abans de les 20h per a una arribada la nit) o fins i tot realitzar una reserva per al mateix dia.

Diseño sin título

A 50 metres de la platja d'Argelès

Deixa't anar a l'alegria de viure! Entre els sabors mediterranis i la riquesa del patrimoni natural i cultural, ho veuràs, t'hi acostumes molt ràpidament... Una extensa platja de 7 km, aigües cristal·lines i la serralada que s'endinsa en el Mediterrani, una zona animada per menjar, comprar o passar-s'hi.une terrasse, une promenade de 3 km pour musarder ou à parcourir à petites foulées, un bois de pins de 12 ha pour pique-niquer et l’incontournable village de Collioure à 5 Km. Nous serons heureux de vous retrouver à l’hôtel Centre Plage dans une ambiance familiale et vous y attendons pour une parenthèse de détente, à 100 m de la grande plage d’Argelès sur mer.

El nostre equipament

Promocions

Reservant a la nostra web o per telèfon, pots beneficiar de 2 avantatges:

Descompte per esmorzar

30%

En els esmorzars demanats durant la vostra estada.

Oferta "Early Booking"

10%

Si reserveu amb 60 dies d'antelació (fora del període estival).

Un hotel compromès amb el medi ambient

El nostre compromís ecològic està al centre del que fem, però també del que som.

Després d’obtenir (1r hotel del departament!) l’Ecolabel Europea i després el segell mediambiental La Clef Verte, vam optar per continuar el nostre camí sense ells, però amb els mateixos requisits.

Per fer el bé cada dia.

Testimonis