Posa’t en contacte amb l’Hotel Centre Plage

També podeu omplir el formulari següent:

Mapa d’accès

Com puc arribar a l'hotel Centre Plage?

Una vegada a Argelès, i vingui d’on vingui, seguiu els cartells que indiquen l’Oficina de Turisme, és el més senzill!

  • En cotxe :

Si ves del nord (per Perpinyà) a l’autopista, surt per “Perpinyà Sud” i després seguiu Argelès, que està bé.

En la via exprés, prengué la sortida 12 “Port Argelès”. Arribats al port, continua amb St Cyprien durant 1,3 Km. Veureu l’hotel a la vostra dreta (ensenyes blaves).

Si ve de St Cyprien Entreu en el gran aparcament l’entrada del qual es troba a la rodona punt de l’ofici de turisme d’Argelers i continua al final de l’aparcament: sereu just davant de l’hotel.

Si ve de Cotlliure pren la direcció el port d’Argelers i continua amb St Cyprien durant 1,3 Km. Veureu l’hotel a la vostra dreta (ensenyes blaves).

 

  • Amb tren:

Hi ha una estació a Argelès, a aproximadament 2,5 Km de l’Hotel Centre Plage.

Pots agafar un taxi.

Hi ha una Cie de Taxis prop de l’estació, els taxis Alazard. 04.68.81.05.12.

Les altres Cie de Taxis : Capeille : 04.68.81.30.32 – Argelès-taxi : 04.68.81.09.11 En avió: Aeroport de Perpinyà-Rivesaltes, a 30 Km d’Argelès: Lleisions diàries amb Paris-Orly, Londres, Brussel·les i Dublín (en temporada).

Aeroport de Girona a 90 Km d’Argelers: Enllaços diaris amb Europa.

 

  • És possible descarregar l’equipatge davant de l’Hotel Centre Plage?

Sí, durant les hores d’obertura de la recepció (és a dir, 24 hores/24 al juliol i agost i de 8 hores al migdia i de 16 hores a les 21 hores la resta de l’any). A la rodona, veuran vostès límits que poden baixar: tenim la telecomanda. N’hi ha prou amb posar-nos en contacte amb nosaltres per telèfon. Molt pràctic quan s’ha carregat.

 

  • On es pot aparcar?

De mitjan juny a mitjan setembre, hi ha un mercat artesanal just enfront de l’hotel, i un mercat a l’aparcament adjacent, els dilluns, dimecres i divendres. Per tant, li aconsellem que estigui a la dreta de l’Oficina de Turisme (que està en la policia) o en l’aparcament del Grau. Aquests dos aparcaments estan a uns 100 metres de l’hotel.

Sàpiguen que no necessitaran el seu vehicle en alta estació: podran moure’s amb tren-bus (el bus local), amb autobús del Consell General (a 1 .), en vaixell per anar a Cotlliure, per exemple… o llogant una bicicleta.

 

  • He fet una reserva, però arribaré després del tancament de la recepció. És possible?

Tenim un caixer automàtic de claus. N’hi ha prou amb prevenir-nos abans del tancament de la recepció, és a dir, abans del migdia, si volen arribar a l’inici de la tarda o abans de les 21.00 hores si arriben tard. Li donarem un codi d’accés que correspongui a la vostra reserva.

També podeu arribar sense reserva a totes les hores gràcies a aquesta fita (sota reserva de disponibilitat imperativament amb una targeta de crèdit en aquest cas).